onsdag 15 september 2010

Modeblogg

Det finns många bilder på Signe i hennes fina body som hon har fått från sin mormor. Tillexempel i förra inlägget. Man kan tro att hon inte har några andra kläder. Men har man en favorit som man lyckats undvika att kräkas ner så använder man den. Snart har hon nog vuxit ur den dock. Vi har börjat använda storlek 56 även om de är lite stora än så länge.


Den här bodyn är ett traderafynd. Den hade hon på sig när hon var i kyrkan i söndags. Då trodde alla att hon var en pojkbäbis.


Igår fick Signe paket från Tyskland och sin farfar och Christa. En fin, röd ylleoverall. Den är väldigt stor, men fungerar perfekt i vagnen. Sen har hon på sig en gul omlotttröja med nallar direkt från det glada 80-talet och tigerrandiga byxor från Po.p.


Här är också en 80-talströja och djungelbyxorna är ytterligare ett traderafynd. Det har hänt en hel del med bäbiskläder sen 80-talet måste jag säga. Det här med bodys är mycket smidigare än tröjor som bara glider upp. För att inte tala om vad mycket bättre det är med alla tryckknappar jämfört med de små snörena som man måste pilla med på 80-talsvarianterna.


När en-tant-vi-känner-Amanda var här hade Signe på sig ytterligare ett traderafynd. Brunrandig omlottbody med igelkottar.

Det var visst mest begagnade saker. Tur att hon fick shoppa lite på lindex igår. Vi gick till Sickla på kvällen för att Daniel vill klättra på klätterverket. Signe var inte alls sugen utan vill hänga hemma i soffan, men jag sa till henne att är man en familj så gör man saker för varandra även om man inte alltid är så sugen själv. Då sa hon att hon gick med på det om hon fick shoppa lite, så det fick hon. Vad gör man inte för familjen.

3 kommentarer:

Ingrid sa...

Signe är en cool tjej. Klär i jättebra i allt, tycker i allafall hennes mormor.

Morfar sa...

Allt klär en skönhet...

Särskilt den mörkblå bodyn med hjärtan. Den tycker jag att Signe ska ha när hon och jag går och fikar hos Rino.

Malin sa...

Jag håller med Morfar Signe, en perfekt fika-outfit!