tisdag 7 juni 2011

Åka bilen och annat mys

Vi har hört rykten om en annan kängrubäbis som har somnat i bilen. Respekt! Så långt har inte Signe kommit, men det går bättre och bättre. När vi var på landet i helgen så åkte vi och badade. Signe var förresten ingen badkruka. Det tog ungefär 20 minuter att åka till badplatsen och det var inget skrik-och-panik. Lite protester, men relativt milda, för att vara bästa bäbisen i alla fall. I dag åkte vi till Sickla och då gick det ännu bättre, men det är ju också för att vi läser Lille Wille-böckerna. Signes favoriter just nu. De kommer från goboken och det är nog inga Nobelpristagare som har skrivit dem. Dock, mycket uppskattade.

Vi storhandlade på Willys inför den stundande tysk-invasionen. Signe fick en nappflaska till vatten, som hon kan ha i bilen och vagnen så att hon får i sig vätska nu när det är så varmt, men utan att vi slipper vatten överallt. På sikt kanske hon kan dricka kvällsvälling i den när det är dags att sluta med kvällsamningen.

Så här blev responsen på nappflaskan: (Signe har bara en gång tidigare druckit ur nappflaska och då var det mer tur än skicklighet)

Mys. Nappflaskan i ena handen och nallen i den andra. 

Inga kommentarer: