tisdag 5 juli 2011

Blecktornsparken

Vädret var lite sisådär och DN måste ha tagit in en praktikant som meteorolog nu i sommar eller någon som kastar tärning om vad det ska bli för väder för de har inte haft många rätt de senaste veckorna. Jag och Signe begav oss ändå till Blecktornsparken för en dejt med getterna och några fina bäbisar. Signe sov två timmar och fem minuter på förmiddagen och åt sedan pasta och linsgryta som om hon inte skulle få någon mer mat på hela dagen så jag kände på mig att det skulle bli en bättre dag än igår. Det blev en alldeles lagom perfekt tisdag.

I Blecktornsparken mötte vi Jessica och LK. När det började regna gick vi vidare till kafé Klavér och åt godaste chokladbollen och träffade Elin med S. LK och S satt ganska så fint och lekte på mattan. Signe snodde LKs leknycklar och satt stilla i kanske två minuter. Sen ville hon bara gå/krypa ut ur rummet och ut på gatan och socialisera med några coola killar som satt vid ett bord och rökte. Hej, världens socialaste bäbis. Blyg? Nehejdå.

På vägen hem somnade Signe i vagnen igen. Som Jessica så klokt sa, en gång är ingen gång, två gånger, kanske en ny vana. Mmm, mitt knä skulle inte tacka nej till det. Fick lite ont i både ryggen och knäna när jag fick bära själv hela tiden när Daniel var bortrest.

Efter sovpausen så träffade vi V i lekparken. Jag fick höra honom säga både anka och kratta. Imponerande. Sen blev det grötmiddag med hallon och makaroner till Signe. Nam nam.

Rider på elefanten. Nej, jag är inte sur, jag tuff, fattar ni väl.

Yo! Jag rider elefant utan att hålla i mig.

Finingarna vi hängde med.

Gungade gjorde bäbisarna också. Signe var inte så intresserad av själva gungandet utan ville bara titta på de stora barnen i gungan bredvid.

Träffa getterna. Alltid lika kul.

Signe älskar att mata getterna. Här ser man tyvärr inte det fina skrattet.

Inga kommentarer: