onsdag 31 augusti 2011

Födelsedagen

Signe hade en jättefin födelsedag. Paket hela dagen och häng i Blecktornsparken och i Lyckebyparken. På födelsedagen firade vi henne själva, bara jag och Daniel och dagen efter hade vi kalas.

Födelsedagsbilder kommer här, kalasbilder kommer senare.

Lyckebyvägengung. Det är riktigt svårt att fota gungbilder. Blir mest bara suddigt. Är rätt nöjd med denna dock, även om hon är på väg ur bild.

Födelsedagsbilen. Finast secondhandbilen med djur. Signe älskar den och har lärt sig lyfta upp bakluckan för att stoppa i och ur djuren. Man får inte vara dum.

När Signe vaknade på morgonen hade Vincent varit uppe hela natten och dekorerat hennes dörr med ballonger, fina grattisbokstäver och serpentiner.

Blecktornsgung

Jaga duvor. Ganska skoj.

Tyvärr avslutades födelsedagen med en riktigt dålig natt. En ny förkylning var på gång. Jag är så trött på sånt nu. Sjukdomar. Vi snittar på en i månaden och de håller i sig i ungefär en vecka. Så galet ovärt. I juni var det tredagarsfeber, i juli var det feber och förkylning och nu i augusti förkylning ev kombinerat med tandsprickning. Nätterna är inte att leka med. Vi som hade blivit så bortskämda med underbara nätter, natten till idag var vi allihopa vakna mellan 22.30 och 01.00. Buhu!

Inga kommentarer: