söndag 22 augusti 2010

Uppdateringar sen sist

I veckan har vi varit hos barnmorskan igen, näst sista gången förhoppningsvis. Det var vår vanliga igen. Vi sammanfattade graviditeten och skrev lite inför förlossningen. Sen mätte vi magen och Daniel fick lyssna på hjärtljuden i en trätratt.

Vi har också varit på del tre av fyra av föräldrautbildningen. Vi pratade amning och barnmorskan sa att vi kunde försöka få ut råmjölk i vecka 38. (Amanda - sluta läs!) Sagt och gjort. Idag är det vecka 38 och vi kan konstatera att någonting är det i alla fall som brösten har börjat producera.

När vi träffade den andra barnmorskan sist så tyckte ju hon att Brödil var fixerad, men nu så var hon ruckbar. Jag blev lite besviken, men insåg sen att det ju ger hopp om att hon kan sjunka ner en bit till och sluta pressa så brutalt på mina revben.

Sf-måttet fortsätter att följa sin kurva, förra gången med den andra barnmorskan var det lite mindre, men det handlar nog mer om att det är lite olika hur olika personer mäter. I övrigt har det legat mitt mellan snittet och övre kurvan hela tiden.

v 37 i siffror blir så här
sf 35
vikt +11,1
blodtryck 120/60


Magen i v 37

Inga kommentarer: