tisdag 27 augusti 2013

Havsörnen

Signe är numera havshörn. Nya avdelningen på dagis heter havsörnen. Bästa pedagogen från lillavdelningen har också följt med så det känns tryggt trots att hon inte längre får gå med bästa kompisen Lias. Vi vet inte varför de har valt att göra så, men jag känner mig trygg med att pedagogerna vet hur de gör bra barngrupper. De har lång utbildning och erfarenhet. Signes havsörnar och Lias ejdrar arbetar dessutom väldigt mycket ihop och ligger vägg i vägg och allt som oftast är dörrarna öppna mellan avdelningnarna.

Det märks på Signe att det är lite tufft att vara tillbaka på dagis. Hon blir ledsen när hon ska åka, är inte riktigt sig själv när hon kommer hem, har tom sovit middag flera dagar, så det är nog tröttande att ha blivit havsörn också. Idag pratade hon om stora barn på nya avdelningen som hade visat snoppen. Oj oj. Mycket ska man vara med om.

Efter den första dagen på havsörnen satt dessa konstverk uppe på vägen. Det ritas väldigt mycket. Inte bara människor nu för tiden utan valar, delfiner och kanelbullar. Här är det dock människor. Bland annat morfar Thomas.


Skriver gör hon också. Mest I, T, O, D, F och E.


2 kommentarer:

Ingrid sa...

Härliga, fattiga människor!

Ingrid sa...

Fartiga, var det ju!